Logopedische Praktijk Eelde - Paterswolde

Team

In de praktijk werken meerdere logopedisten. Hieronder stellen zij zich even voor:

Mirjan van DijkFoto Mirjankl

 

Mijn naam is Mirjan van Dijk, naast logopedist ook de praktijkhouder. Sinds 1996 werk ik met veel enthousiasme in Eelde-Paterswolde en omgeving. Na de opleiding logopedie heb ik jaarlijks veel nascholing gevolgd om mijn kennis op alle logopedische aandachtsgebieden op peil te houden en te verdiepen. Hierdoor kunt bij mij terecht voor diverse gespecialiseerde logopedische behandelingen zoals: communicatieve taaltherapie, manuele facilitatie van de larynx, oromyofunctionele therapie (OMFT), kinesiotaping, stotteren, behandeling van jonge onverstaanbare kinderen en spraak-, taal- en slikklachten bij neurologische aandoeningen. 
Ik zoek graag in overleg naar passende oplossingen, waarbij ik probeer een hoge kwaliteit van behandeling te combineren met warmte en persoonlijke aandacht.

Mirjan werkt in Eelde en op de Kimkiel.

 

 Rieta VeldhuisFoto rieta 3

Mijn naam is Rieta Veldhuis-van den Hof. Na twintig jaar werkzaam geweest te zijn in de kinderopvang heb ik het roer omgegooid. Ik ben in 2017 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen en heb meteen het team van Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde versterkt. Mijn werkervaring  heb ik opgedaan in het speciaal basisonderwijs en in een logopediepraktijk. Ik werk graag met zowel kinderen als volwassenen. Mijn specialisaties zijn oromyofunctionele therapie (OMFT) en de behandeling van jonge onverstaanbare kinderen. Daarnaast richt ik mij in het team speciaal op de behandeling van kinderen of volwassen met stemproblemen of stotterklachten.
Ik ben een enthousiaste logopedist die graag een oefensituatie tot stand brengt waar vertrouwen en warmte de basis vormen voor groei en ontwikkeling.

Rieta werkt in Eelde en op de Fiduciaschool.

 

Roelianne van Tuinen foto Roelianne voor website

Mijn naam is Roelianne van Tuinen. In 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool in Groningen.Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan als logopedist bij Logopedische Praktijk Eelde-Paterswolde. Mijn ervaring heb ik opgedaan in het speciaal basisonderwijs en bij de Taaltrein (een peuterspeelzaal voor kinderen met gehoor en/of spraak-taalproblemen). Ik richt mij vooral op behandeling van (jonge) kinderen. Ik krijg energie van het werken met kinderen en houd van de open- en eerlijkheid die kinderen hebben. Mijn specialisaties sluiten hierop aan:  oromyofunctionele therapie (OMFT) en de behandeling van jonge onverstaanbare kinderen. 

Roelianne werkt in Eelde en op de Fiduciaschool.

 

 

Ilse VeldmanFoto Ilse

Mijn naam is Ilse Veldman. Na het afronden van de opleiding Logopedie in 2019 ben ik gelijk aan de slag gegaan in een logopediepraktijk. Daarnaast heb ik
tijdens mijn studie ervaring opgedaan bij behandelcentrum voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Inmiddels ben ik bijgeschoold in de combinatie tussen logopedie en tandheelkunde (OMFT) en de articulatiebehandeling van jonge kinderen. Sinds 1  april 2021 werk ik bij Logopedische praktijk  Eelde-Paterswolde op de twee dependances. 
Ik haal heel veel plezier uit het werken met kinderen! In de behandeling vind ik het belangrijk om een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer te 
creƫren waarin positiviteit voorop staat. Het allermooiste aan logopedie vind ik dat het werken aan communicatie de belevingswereld en zelfstandigheid van het kind steeds een stukje groter kan maken.

Ilse werkt op de Kimkiel en de Fiduciaschool.

Mondmotoriek Slikken Taal Adem Spreken Stotteren Stem